Ta kontakt

Fyll i dina uppgifter så får du löpande information om projektet samt blir kontaktad av någon av våra mäklare nedan.

Vi som kontaktar dig är:

Louise Ekerot
Telefon: 070-830 55 94
louise.ekerot@fastighetsbyran.se

Mattias Lindahl
Telefon: 070-574 55 98
mattias.lindahl@fastighetsbyran.se

Ovanligt nära.

Sågverket är 74 unika, exklusiva och välplanerade bostäder i Knivstas absolut bästa och mest centrala läge. Här kan du alltid omge dig med dina nära och kära. Samtidigt har du närhet till allt du behöver, som restauranger, affärer och annan service. Och vill du ta dig lite längre bort, är även det ovanligt nära.

Uppsala når du på 11 minuter.
Stockholm når du på 27 minuter.
Och Paris når du på 3 timmar.
Sågverket. Unika bostäder.
Ovanligt nära.

Välkommen till Sågverket
– i hjärtat av Knivsta.

Sågverket är 74 exklusiva, bekväma och moderna bostäder i Knivstas absolut bästa och mest centrala läge. För Knivsta-borna är platsen känd som Gredelby-tomten, och nu ska den äntligen sjuda av liv och rörelse. Här kan du leva ett bekvämt och smidigt liv, med nära till allt. Sågverket ger också nytt liv till Sågverkstorget, med handel, service och restauranger. Ja, helt enkelt det vi brukar kalla folkliv.

De två bostadshusen och den spännande Glaskuben ger Knivsta nytt liv och passar in perfekt i den levande småstaden. Bostäderna är från 1 till 4 rum och kök, och i storlekar från 27 till hela 128 kvadratmeter. Så oavsett vem du är och hur du vill leva finns en bostad som är perfekt för dina krav och önskemål.

 

Projektet i korthet

 • 74 lägenheter, från 1 rok till 4 rok, några med stora takterrasser
 • Samtliga lägenheter har minst en balkong/terrass men de flesta har minst ytterligare en balkong
 • Stora badrum med tvätt/tork
 • Kök och vitvaror av hög standard
 • Fönster i massivträ
 • Gemensamma takterrasser
 • Parkeringsgarage bekvämt beläget direkt under huset med hiss
 • Cykelparkering i källaren med laddningsmöjligheter för elcyklar och servicestation
 • Gott om närservice i det egna huset
 • Centralaste läget i Knivsta med perfekt pendlarläge
 • Magnifik utsikt från de flesta lägenheterna utan risk för insyn

Välkommen in.

Den varma harmoniska träkänslan från husens fasad är mer än bara en yta. Den följer nämligen med ända in i bostäderna. De ljusa luftiga bostäderna har trädetaljer i form av dörr och fönsterlister i skandinaviska träslag, och trägolv som förstärker den öppna, ljusa känslan. Träinslagen ramar in de vita väggarna på ett både spännande och sobert vis.

Den ljusa, luftiga känslan förstärks också i sov- och vardagsrum, med stora fönster ända ned till golv, som i sin tur skapar en kontakt med landskapet utanför. 

Bostäderna präglas av effektiva planlösningar där man själv kan skapa sitt eget drömhem. Köken har en öppen planlösning med vardagsrummet och blir både en plats för att laga mat, njuta av middagar och att umgås. Flera av bostäderna har vackra köksöar som skapar en trevlig mötesplats eller en extra arbetsyta.

Sovrummen är väl tilltagna och blir inte bara en plats för att sova. Ett gästrum kan enkelt användas som hemmakontor eller som ett extra vardags- och tv-rum. Och barnrummen har plats för både vila och lek. Sovrummen har också funktionell förvaring i form av skjutdörrsgarderober, som enkelt kan anpassas efter de egna behoven.

Badrummen präglas av vackra, slitstarka och lättskötta material som klinker och kakel. Alla bostäder har egen tvätt- och torkutrustning, liksom väggskåp och bänkskiva för att underlätta vardagen. Infällda spotlights förstärker den exklusiva miljön, och vägghängda toaletter gör städningen betydligt enklare.

Bostäderna i Sågverket håller redan från början en exklusiv nivå när det gäller materialval, ytskikt och maskinell utrustning. Men det finns också möjlighet att skräddarsy sitt hem med tre olika inrednings- och tillvalslinjer.

Det är först när du flyttar in och sätter din egen prägel som din bostad blir ditt hem.

Ett lättare sätt att leva.

För att göra livet ännu enklare och mer bekymmersfritt är bostäderna i Sågverket utrustade med den smarta tjänsten RF @Home. Själva hjärtat och hjärnan i tjänsten är  en lättbegriplig app som ger full  kontroll över alla delar av boendet.

RF @Home bygger på en enkel idé om att erbjuda en plattform där man kan lösa sina boenderelaterade behov på ett och samma ställe. Denna mobil-app har utvecklats för att möta framtidens boendekrav och hanterar på ett enkelt och säkert sätt olika behov av information, kommunikation, monitorering och service. I appen finns ett utbud av leverantörer av olika tjänster med betalning direkt i appen som gör det enklare att bo och leva.

RF @Home är utvecklad av Tmpl Solutions AB. Nedan kan du se en film där de beskriver tjänsten på ett bra sätt.

Kontakta oss

Rosendal Fastigheter i Uppsala AB
Telefon: 018 – 52 15 57
info@rosendalfastigheter.se

Besöksadress
Villavägen 7
752 36 Uppsala

Mäklare för Sågverket
Fastighetsbyrån Knivsta:
Louise Ekerot
Telefon: 070-830 55 94
Mattias Lindahl
Telefon: 070-574 55 98