Ta kontakt

Fyll i dina uppgifter så får du löpande information om projektet samt blir kontaktad av någon av våra mäklare nedan.

Vi som kontaktar dig är:

Louise Ekerot
Telefon: 070-830 55 94
louise.ekerot@fastighetsbyran.se

Mattias Lindahl
Telefon: 070-574 55 98
mattias.lindahl@fastighetsbyran.se

Den lilla, charmiga småstaden med nära till allt.

Så skulle man kunna beskriva Knivsta. Men snart är Knivsta inte så litet längre. För Knivsta är populärt. Dagens 18 000 invånare ska ha vuxit till 25 000 redan år 2025.

Och startskottet för det nya växande och moderna Knivsta är Sågverket. De två bostadshusen och den vackra glaskuben fyller Sågverkstorget och hela Knivsta med ny energi. Knivsta är en ung och levande kommun med nybyggaranda och stark, egenidentitet. Närheten till service och småstadens charm, samtidigt som vidsträckta naturområden finns alldeles intill, gör att allt fler söker sig hit. Bara några få minuter från Sågverket finns sjöar, skogar, ängar och vandringsleder.

Knivsta är en av Sveriges snabbast växande kommuner, och vi på Rosendal Fastigheter vill självklart vara med och bidra till att Knivsta fortsätter sin resa mot en modern och kunskapsintensiv småstad med förankring i en aktiv och levande landsbygd. Här finns småstadens lugna tempo, och snart finns också allt du behöver i form av butiker, kaféer, restauranger, kultur, shopping, service, skolor och omsorg. Och i takt med att Knivsta växer, växer också. utbudet. Knivsta är redan idag en trygg plats att leva på och placerar sig på andra plats bland Sveriges alla kommuner i undersökningen ”Trygghet och säkerhet 2014”. Med mer folkliv vid Sågverkstorget kommer Knivsta att bli ännu tryggare och mer attraktivt. I kombination med närheten till tågstationen och de goda pendlarmöjligheterna är Sågverket en svårslagen plats för den som vill hitta balans, slippa stress och ha mer tid för sina nära och kära.

Kontakta oss

Rosendal Fastigheter i Uppsala AB
Telefon: 018 – 52 15 57
info@rosendalfastigheter.se

Besöksadress
Villavägen 7
752 36 Uppsala

Mäklare för Sågverket
Fastighetsbyrån Knivsta:
Louise Ekerot
Telefon: 070-830 55 94
Mattias Lindahl
Telefon: 070-574 55 98